De verhalen achter de muziek
(deze cd is nog niet uit: ben druk bezig!) 

Last fallen Leaf

Dit nummer gaat over een boom die in de herfst zijn bladeren verliest en alle moeite doet om dat te voorkomen. Maar.... ook het laatste blad valt... 


Fungal de Gnool

Één van mijn  lievelingsboeken over Fungal (een Gnool: kruising tussen mol en gnoom) en zijn vrienden Ka en Niema. Hij probeert de mensheid er van te overtuigen dat ze de wereld aan het kapot maken zijn en samen met zijn vrienden maakt hij allerlei avonturen mee in de mensenwereld. 


Phillys Folley

Onze picolo dragonis, guppekop, monstertje en knuffelkont: Phileas J. Fogg. Een heerlijk gekke kater en die verdiend een heerlijk gek nummer. Een wals in 5/8 in D-harmonisch mineur: omdat het kan! 

Silly Lovesong

Ik wilde graag een nummer voor Peter schrijven en de melodie kwam bijna als vanzelf: lekker vrolijk maar ook een stukje drama. Het getrouwde leven is niet alleen maar rozengeur: er zijn ook doorntjes.

Het was totaal niet de bedoeling dat er tekst op kwam, maar die was er op een vroege morgen, direct na het wakker worden binnen 5 minuten. Alleen ik en zingen..... das geen goede combi. Dus ik ben op zoek gegaan naar iemand die me daar mee wil helpen en dat is Miriam geworden! 


Noon

Net even anders door de none-akkoorden. Een dromerig nummer over een middag in het bos. In de praktijk blijkt echter dat ik het veel speel op emotionele momenten die te maken hebben met afscheid. Rouwdiensten, loslaten, verdriet.